İletişim Bilimleri YL

Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde yüksek lisans ve doktora programı bulunmamaktadır. Ancak, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin diğer bölümleri Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik ve Görsel İletişim Tasarımı ile birlikte ortak olarak yürütülen İletişim Bilimleri Yüksek Lisans programının akademik bir parçasıdır. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans programı, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yer almaktadır. Aynı zamanda, İletişim Bilimleri Anabilim Dalına bağlı doktora programının açılması için çalışmalar devam etmektedir.

İletişim Bilimleri Yüksek Lisans programı hakkında ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantından ulaşabilirsiniz. [Açılan sayfada, sol menüden şu adımlar izlenmelidir: Akademik Birimler --> Yüksek Lisans --> Sosyal Bilimleri Enstitüsü --> İletişim (Tezli YL) --> Daha sonra en son açılan soldaki menüden dersler, program yeterlilikleri ve bunun gibi bilgilere ulaşılabilir.]